Entree Nieuwerkerk LoenswegEntree Nieuwerkerk Loensweg

Adverteren

De realisatie en het dagdagelijkse beheer van kost uiteraard geld. Denk hierbij aan hosting van de website en de benodigde hardware en softwarelicenties die nodig zijn om deze website de kwaliteit te geven die de redactie zichzelf tot doel heeft gesteld. Wilt u dit initiatief steunen? Dat kan op verschillende manieren, te weten:

Hoofdsponsor

Als hoofdsponsor krijgt u een vaste advertentie bovenaan de website. Op iedere pagina zal uw beeldmerk zichtbaar zijn. Uw ‘exposure‘ zal enorm zijn en binnen Nieuwerkerk (en ver daarbuiten) zullen ze het dagelijks over u hebben.

Daarnaast krijgt u ook één keer per maand de mogelijkheid om in de vorm van een ‘advertorial‘ (advertentie in de vorm van een nieuwsbericht) uw bedrijf te promoten. Dit bericht zal worden voorzien van de term ‘Advertorial’.

 

Banner

Uw banner (375 x 115 pixels) wordt aan de rechterzijde van de website op alle pagina’s van getoond onder het kopje ‘Sponsors’. De advertentie bevat desgewenst een hyperlink naar uw eigen webpagina. De banners komen bij iedere verversing van de pagina (pageview) in willekeurige volgorde in beeld, zodat niet altijd dezelfde banners bovenaan staan. De volgorde van de banners geschiedt via een algoritme, waarop de redactie geen enkele invloed heeft.

Heeft u geen eigen website?

Wanneer u geen eigen website heeft, kan voor een kleine extra vergoeding een pagina inrichten op haar website. Uw banner verwijst dan naar deze unieke pagina.

Opmaak

U kunt uw banner digitaal aan ons versturen via redactie@gruttepikkers.nl. De advertentie kan worden aangeleverd als afbeelding met een .JPG, .GIF of .PNG-extensie.
Heeft u geen eigen banner? Dan kunt u ons op hetzelfde emailadres uw bedrijfslogo toesturen. Wij maken dan geheel gratis een banner voor u.

 

Losse advertorial

Wellicht heeft u een eenmalige actie die u onder aandacht wilt brengen bij de bezoekers van . U kunt dan een eenmalige ‘advertorial’ (advertentie in de vorm van een nieuwsbericht) plaatsen.

 

Donateur

Draagt u als particulier of bedrijf het initiatief een warm hart toe zonder dat u hiervoor een advertentie wilt? Meldt u zich dan aan als donateur. Voor minimaal EUR 15,- per jaar wordt uw naam (desgewenst) vermeld op onze website.

 

Interesse?

Heeft u interesse in één van bovengenoemde sponsorvormen? Neem dan contact met ons op via redactie@gruttepikkers.nl. U ontvangt dan van ons een overzicht van de sponsormogelijkheden en tariefstelling.