Kringloopwinkel Nieuwerkerk (Woord en Daad)Kringloopwinkel Nieuwerkerk (Woord en Daad)

Bijeenkomst Kringloopwinkel Nieuwerkerk

NIEUWERKERK – Het bestuur van Kringloopwinkel Nieuwerkerk kondigt op haar Facebook-pagina een bijeenkomst aan op 3 juli a.s. van 19:45 tot 21:00 uur. De kringloopwinkel vestigt zich in het oude Jumbo-pand aan de Deltastraat 24.

Op de Facebook-pagina is verder te lezen:

 

Alle voorbereidingen zijn in volle gang en het gaat steeds concreter worden.. de plannen voor de nieuwe kringloopwinkel van Woord en Daad in Nieuwerkerk. 3 juli is het dan zover om 19.45 zijn jullie van harte welkom! De avond zal duren tot 21:00.

Eigenlijk mag je dit niet missen want.. de locatie waar we samenkomen is heel bijzonder.. in onze nieuwe kringloopwinkel!

Deze avond willen we alle vrijwilligers informeren over de vooruitgang en stellen we ons nieuwe bestuur aan jullie voor. Ook willen we deze avond een groep klussers samenstellen die willen helpen het pand klaar te maken voor de opening. Bent u een handige klusser, of kent u iemand.. en zou u het leuk vinden, kom gezellig langs en schrijf u in.

Ook maken we deze avond het project bekend, want niets is zo leuk dan te weten waar we het allemaal voor doen!

Neemt u deze avond gerust een vriend/vriendin, familielied of bekende mee zodat we dit met zijn allen tot een succes kunnen maken en onze vrijwilligersgroep uit kunnen breiden.

Kun je niet komen en je wilt je toch opgeven, dat mag natuurlijk.
Stuur een berichtje naar: kringloopwinkelnieuwerkerk@gmail.com

We hopen u te zien woensdagavond 3 juli.

Willen jullie dit bericht alsjeblieft delen op je Facebook-profiel?

Tot dan!

Het bestuur