GruttenpraetGruttenpraet

Nieuwe ‘Gruttenpraet’ verschijnt deze week

NIEUWERKERK – Zojuist is bekend geworden dat de dertiende editie van onze dorpskrant ‘Gruttenpraet‘ deze week bij alle Nieuwerkerkse huishoudens op de mat valt. Houd uw brievenbus dus in de gaten!

Ook deze uitgave zit weer boordevol informatie en leuke wetenswaardigheden over Nieuwerkerk(ers). Er is zelfs een interview (‘keuveltje’) met Steven Neele, initiatiefnemer van deze website.

Achter de dorpskrant zit een groep van gedreven vrijwilligers die gezamenlijk de redactie van ‘Gruttenpraet’ vormt. De redactie roept nog steeds iedereen uit Nieuwerkerk en omgeving op om kopij of foto’s aan te leveren voor de volgende editie van de dorpskrant. Heeft u iets wat iedereen in Nieuwerkerk en omstreken moet weten, aarzel dan niet en stuur een email naar de redactie via dorpskrant@nieuwerkerk.nu.

Niet ontvangen?

Mocht u na het weekend onverhoopt nog geen ‘Gruttenpraet‘ hebben ontvangen, dan kunt u deze alsnog afhalen bij Kapsalon Adriaan (Poststraat 22).

Meer informatie

In overleg met de redactie van ‘Gruttenpraet‘ heeft een speciale pagina gewijd aan de dorpskrant. Hierop zijn onder andere alle voorgaande edities van de ‘Gruttenpraet‘ digitaal terug te lezen. Deze pagina vindt u hier.